Sveriges bästa restauranger väljer WaiterAid
Bland Sveriges mest populära restauranger väljer de allra flesta att jobba med WaiterAid. Här förklarar vi varför.
VARFÖR WAITERAID?
Erfarenhet
Du är sällan ensam om dina funderingar. Vi har hört dem allihop. Vi är fyra personer med sammanlagt 36 års erfarenhet.
Det är lätt att stirra sig blind på priser och funktionalitet. Men precis som på restaurangen är det personerna bakom som gör skillnaden. Vår support, som finns tillgänglig även kvällar och helger är vi stolta över. Och med support tänker man ofta på att lösa problem, men vi finns även där för att se till att er restaurang får rätt inställningar för att kunna välkomna fler gäster. Och när du ska skapa en ny sittning, hantera en bokning eller på annat sätt känner dig vilsen så är vi aldrig mer en ett samtal bort. Just då känns det viktigare än allt annat.
BokaBord
BokaBord är Sveriges ledande bokningssajt för restauranger med tusentals bokningar varje månad. Som kund hos Waiteraid får ni er egen restaurangsida som ger er ökad synlighet och när gäster söker lediga bord i er stad får ni exponering mot dessa gäster.

BokaBord har också en tjänst där gäster ber om förslag för sina bokningar för större sällskap där ni kan berätta vad ni har att erbjuda.

BokaBord har även redaktörer som skriver nyhetsbrev som ni kan skicka ut till potentiella gäster. Låt BokaBord agera som er egen mycket prisvärda reklambyrå.

Det öppnar alltfler restauranger runt om i Sverige. Konkurrensen om gästerna ökar. Då är det viktigt att synas. Vi ökar er synlighet genom BokaBord och kan erbjuda nyhetsbrev för att nå ut till nya gäster.
Fler gäster
Genom smart placering kan ni maximera antalet gäster som kan boka bord i restaurangen. Med anpassad sittningstid för olika sällskapsstorlekar kan ni få in fler sittningar på valda bord. Tidsmarginal på borden ökar sannolikheten att få maximalt antal gäster på varje bord.

Det är svårt att förklara på bara några få rader, men kontakta oss så kan vi berätta mer. Men de flesta av Sveriges bästa restauranger har valt oss av en anledning. För att med Waiteraid bokas det fler gäster.

Fler gästerEtt avancerat system är inte till för de som är tekniskt bevandrade utan för dem som vill anpassa systemet för att kunna ta emot fler gäster.
Take away
Med Waiteraid behöver du ingen ytterligare leverantör för att hantera take away. Du kan välja att hantera all din take away som en vanlig webbshop. Men du kan också välja att skapa olika upplevelser som helgkasse som egna tillval.

Testa dig fram vad som blir tydligast för gästen och som ger bäst konvertering för köp.

Vi hjälper dig att navigera rätt för bästa möjliga merförsäljning.

Take away har blivit allt vanligare för krogar. Med Waiteraid finns take away som ett tillval som blir synligt för gästerna direkt vid bokning.
Mer för pengarna
Vår prismodell är helt transparent. Det finns inga dolda avgifter. Du betalar en grundavgift (895kr/mån) för att använda systemet.

Därefter tillkommer en avgift per bokad gäst (6kr) tills du nått vårt egentliga pris (2.995kr/mån) som vi kallar vårt maxpris.

När du väl har nått maxpriset får du alla övriga bokningar utan extra kostnad. Inklusive alla bokningar från BokaBord som vi alltså inte tar något extra för.

En liten restaurang betalar lite mindre. En större restaurang betalar lite mer. Men ingen betalar för mycket.
Skapa ett konto och börja med WaiterAid idag!
Testa Waiteraid
Om du ställer höga krav på ett avancerat system som samtidigt är enkelt att använda blir valet enkelt. Gör som de flesta restauranger med ambitioner. Välj Waiteraid.