1 miljon gäster bokar via BokaBord varje år
I WaiterAid ingår en sida på bokningsportalen BokaBord som har tusentals besökare varje dag. På bokabord.se och i BokaBord-appen kan gästen söka lediga bord och hitta inspiration till sitt nästa restaurangbesök.
INGÅR I WAITERAID
Din restaurangsida på BokaBord
Som WaiterAid-kund får ni er egen profilsida som är synlig för de tusentals besökare som dagligen besöker bokabord.se och BokaBord-appen. Se till att hålla er sida uppdaterad!
Läs mer här
BOOSTA BOKNINGAR
Synlighet i sökfunktionen
Varje dag söker tusentals personer lediga bord i vår sökfunktion. Träfflistan är sorterad på popularitet, för att ge besökaren bästa möjliga upplevelse. Säkra synligheten för din restaurang genom att köpa en sponsrad placering högt upp i sökresultatet under en tidsbegränsad period.
Se exempel här
SPRID ORDET
Redaktionella artiklar
BokaBords redaktionella innehåll lockar en stor publik. Har ni något särskilt att berätta? Låt oss skriva en artikel om er. I en native-artikel bestämmer vi vinkel och innehåll tillsammans med er. Artikeln får en annonsmärkning men smälter in bland det övriga innehållet. Artikeln läggs på startsidan på bokabord.se under en tidsbegränsad period och ligger sedan kvar i vårt arkiv.
Se exempel här
NÅ UT TILL GÄSTER
E-postmarknadsföring
E-postutskick är ett effektivt sätt att hålla kontakten med stamgäster och att nå ut till nya. Fråga oss så hjälper vi till att ta fram ett upplägg som passar just er.
Utskick i WaiterAid
Eget e-postutskick som ni skapar med några få klick inne i WaiterAid är ett smidigt sätt att nå ut till era befintliga gäster. Skriv en kort text och ladda upp en bild så är det klart!
Läs mer
E-postutskick med BokaBord
BokaBords redaktörer hjälper er att kommunicera det ni själva inte hinner. Vi skräddarsyr mailutskick och skickar ut det till en träffsäker målgrupp; både era tidigare gäster och sådana vi bedömer borde vilja besöka er i framtiden.
Läs mer
BYGG VARUMÄRKE
Sociala medier
Marknadsföring är nödvändigt för att locka kunder till din restaurang. Det ökar synligheten, bygger varumärket, attraherar nya kunder och behåller befintliga kunder. Som kund hos WaiterAid får du tillgång till flera verktyg som hjälper dig att marknadsföra din restaurang.
Läs mer
Skapa ett konto och börja med WaiterAid idag!
Testa Waiteraid
Om du ställer höga krav på ett avancerat system som samtidigt är enkelt att använda blir valet enkelt. Gör som de flesta restauranger med ambitioner. Välj Waiteraid.